Chiar daca presa belgiana l-a implicat in scandalul meciurilor trucate, iar Anderlecht i-a reziliat contractul, Marius Mitu si-a gasit un nou angajament! Mijlocasul a semnat la sfarsitul lunii februarie cu Metalurg Donetk.

Faptul ca nu a fost pus oficial sub acuzare a determinat Federatia de la Bruxelles sa-i elibereze cartea verde, astfel ca, avand certificatul international de transfer in buzunar, Marius a semnat exact in ultima zi a perioadei de mercato din Ucraina - 24 februarie - un contract pe doi ani si patru luni cu Metalurg Donetk.

Conform ProSport, Marius va debuta duminica la noua sa echipa in partida cu Dnepr, formatie pregatita de fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov. Culmea, pentru titularizare, Mitu va trebui sa lupte cu un foarte bun prieten, Marian Aliuta! Dupa 23 de etape, Metalurg e pe locul 4 in clasament, la un punct de pozitia a treia, Cernomoret Odessa, avand sanse mari sa prinda Cupa UEFA.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.