Presa spaniola il elogiaza pe atacantul roman in virsta de 37 de ani
Gheorghe Craioveanu, atacantul echipei spaniole de fotbal Getafe, poate fi comparat cu vinul: o data cu trecerea anilor, devine din ce in ce mai bun. La 37 de ani, fotbalistul roman a reusit din nou sa smulga aplauze furtunoase din partea presei spaniole. Craioveanu a jucat 78 de minute in meciul Getafe-Osasuna, scor 3-2, contind pentru mansa a doua a optimilor de finala din Cupa Spaniei. El a marcat un gol si a contribuit la inscrierea celorlalte doua. In ciuda eforturilor sale, echipa madrilena a ratat calificarea in sferturi, fiind invinsa in meciul-tur cu scorul de 2-0. "In amintirea tuturor nu va ramine insa calificarea Osasunei, ci lectia de fotbal data de marele Gica Craioveanu", scrie cotidianul "ABC", considerind golul reusit de roman in minutul 9 al meciului drept "unul dintre cele mai frumoase ale sezonului".

Cotidianul "Marca" a constatat ca atacantul roman a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repriza. "Nu toti suporterii se asezasera in tribune cind Gica Craioveanu a marcat un gol de calitate. Jocul echipei Getafe a capatat rapiditate prin galopurile romanului. Tot Gica a fost cel care a fabricat celelalte doua goluri, demonstrind ca, in ciuda virstei, este cel mai bun jucator de la gruparea condusa de Angel Torres", scrie publicatia citata. Pentru ziarul "As", partida a avut doi protagonisti: Gica Craioveanu si Munoz (autorul celor doua goluri ale formatiei Osasuna). "Marele Gica este unul dintre acei fotbalisti carora ar trebui sa le fie interzisa retragerea", a apreciat "As".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.