Premierul spera ca Rapid sau Steaua sa ajunga in ultimul act al competitiei. Calin Popescu-Tariceanu a prefatat derby-ul din sferturile Cupei UEFA chiar din redactia ProSport, acolo unde prim-ministrul a zabovit ieri la pranz pret de cateva minute.

PRO: Pana acum ati mers la meciuri europene numai pe stadionul Giulesti. Sa intelegem ca va veti respecta obiceiul sau o sa fiti prezent si la returul de pe "Lia Manoliu"?
TARICEANU: I-am si spus lui George Copos ca o sa merg pe stadion numai daca ma asigura ca Rapid va invinge. Cat despre meciul retur, nu m-am hotarat inca, dar in orice caz, daca voi merge in Giulesti, voi ajunge sa asist si la partida de pe "Lia Manoliu". Acolo insa in mod sigur nu voi sta in tribuna oficiala, alaturi de patronul Stelei.

PRO: il lasati doar in compania presedintelui?
TARICEANU: (Zambeste) Da.

PRO: O intrebare directa: sunteti rapidist?
TARICEANU: Mai degraba am fost. in prezent nu am timp, dar, oricum, atunci cand sunt evenimente deosebite cum au fost meciurile cu Hertha sau Hamburg, m-am bucurat in primul rand ca roman, apoi mi-am adus aminte de copilarie si de preferatii mei de atunci: Ion Ionescu, Nicolae Lupescu sau Dumitru. Pe jucatorii de acum nu ii stiu foarte bine, dar imi place Buga. Chiar azi am vorbit cu George Copos despre el...

PRO: Mergeati la meciurile Rapidului si in tinerete?
TARICEANU: Destul de des. Va pot spune si acum echipa din anii 60-70. Cand eram liceean, nu pierdeam nici un prilej de a merge pe fostul "Republicii". Saream gardul din curtea scolii, care era in vecinatatea stadionului, si nu o data am facut cunostinta cu jandarmii sau militieni, ce-or fi fost, si bastoanele lor.

PRO: Sotia dumneavoastra e tot rapidista?
TARICEANU: Nu. Chiar daca a venit cu mine in Giulesti, ea tine cu Dinamo. La fel si baiatul meu cel mare.

PRO: Apropo de jandarmi. Ati discutat pe aceasta tema cu ministrul Blaga?
TARICEANU: Foarte probabil ma voi intalni si cu el pentru a discuta despre masurile care se vor lua. Este mai bine sa se previna decat sa lasam niste asa-zisi suporteri infierbantati sa isi faca de cap.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.