Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe considera ca partida de maine trebuie privit din punctul de vedere al spectacolului, si nu al orgoliilor. Superstitiosi din fire, oficialii Rapidului au intarziat din nou la traditionala intalnire cu presa dinaintea partidelor de Cupa UEFA.

Distributia a fost aceeasi ca si la conferintele dinaintea meciurilor cu Hertha Berlin si Hamburger SV, ambele castigate de giulesteni cu scorul de 2-0: Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu, Daniel Niculae si Dani Coman, care ieri a implinit 27 de ani.

"Steaua este un adversar pe care-l cunoastem foarte bine, dar este pacat ca ne duelam asa devreme. As fi preferat sa-i fi intalnit macar in semifinale", a spus "Vama". Mult mai rezervat ca de obicei, Razvan Lucescu a indemnat la calm. "S-a vorbit prea mult in ultimul timp despre aceasta disputa. Noi suntem mandri pentru ca am ajuns pana aici si totodata nerabdatori sa intalnim Steaua. Nu este un razboi, ci este o sarbatoare a fotbalului", a declarat tehnicianul.

"Avem noua jucatori aflati in pericol de suspendare. Se poate ca stelistii sa incerce anumite provocari, dar cred ca fotbalistii mei vor fi inteligenti si nu vor riposta. De asemenea, jucatorii pe care am mizat mai putin si-au facut pe deplin datoria atunci cand am apelat la ei", a mai spus Lucescu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.