Cele doua echipe ale orasului joaca astazi in sferturile Ligii Campionilor. Lyon - Milan (21.45, Pro TV) si Inter - Villarreal sint ultimele partide din aceasta faza a competitiei

Partidele de astazi, din sferturile Ligii Campionilor, par a fi o afacere a orasului Milano. Inter si AC Milan pornesc ca favorite in disputele cu Villarreal, respectiv Lyon. Mai interesanta se anunta intilnirea din Franta, dintre echipa care domina Hexagonul de ani buni si "diavolii" lui Carlo Ancelotti. De pe gazon va lipsi insa Juninho, vedeta francezilor, desemnat de Sevcenko cel mai bun executant de lovituri libere, care este insa suspendat de UEFA pentru cumul de cartonase galbene.

Avantaj Milan

"Absenta lui Juninho este un avantaj pentru Milan", a recunoscut Sevcenko, insa Gilardino a avertizat: "Chiar si asa, Lyon este o echipa puternica. Sint foarte buni mai ales in atac. In plus, au foarte multe individualitati". De cealalta parte, Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe fundasii Cafu si Stam, plus Ambrosini, insa va reveni veteranul Maldini. In replica, portarul lui Lyon, Gregory Coupet, a declarat: "Nu ne este teama de Milan. Sansele sint egale, 50-50%. Abia astept sa-mi masor fortele cu atacantii lor. Sevcenko este poate cel mai bun din lume, dar sa nu-i uitam pe Inzaghi si pe Gilardinho, plus Kaka. Stiu ca nu am voie sa gresesc, ca voi fi expus si solicitat, dar asta nu reprezinta nici o problema".

Inter si "submarinul galben"

In fine, ultima confruntare din sferturile Ligii Campionilor va fi intre Inter si Villarreal, adica intre formatia in care se investesc foarte multi bani si nu cistiga nimic si revelatia sezonului, "submarinul galben" fiind la prima participare in aceasta competitie. "Daca au ajuns pina aici, inseamna ca joaca bine si ca isi merita locul. Nu trebuie sa-i subestimam", a avertizat capitanul echipei din Milano, Javier Zanetti, completat de patronul Massimo Moratti: "Inaintea tragerii la sorti, toata lumea dorea sa pice cu Villarreal si sa evite pe Barcelona. Acum insa am inceput sa simtim o teama".

De cealalta parte, Manuel Pellegrini, antrenorul care a adus pe Villarreal la acest nivel, a replicat: "Tin sa le amintesc celor de la Inter ca nu au mai cistigat un trofeu din 1989. Deci, nu ne este frica de ei".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.