Coordonatele turneului pe care Dinamo il va efectua in Antalya, in perioada 3-23 februarie, au fost stabilite. Daca programul meciurilor amicale a fost anuntat, a fost confirmat si hotelul in care echipa lui Ioan Andone se va stabili pentru aproape trei saptamani. Este vorba de stabilimentul de 5 stele "Kemer Deluxe Resort", aflat la aproape 40 de kilometri de Antalya. "Am primit referinte foarte bune, iar conditiile sunt excelente. In acelasi hotel a stat in urma cu cateva zile si delegatia echipei Borussia Dortmund, participanta la Cupa Efes", a spus Adrian Alexandrescu, responsabil cu relatiile internationale in cadrul clubului din Stefan cel Mare.
Foarte probabil meciul amical din 18 februarie, data libera in programul din Antalya al dinamovistilor, se va desfasura impotriva ucrainenilor de la Arsenal Kiev.
Dar iata inca o data datele jocurilor amicale stabilite: 9 februarie - cu Hajduk Split; 11 februarie - Levski Sofia; 14 februarie - Cernomoret Odessa; 16 februarie - MSK Zilina; 18 februarie - Arsenal Kiev; 20 februarie - Legia Varsovia; 22 februarie - Bate Borisov.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.