Finantatorul echipei din Ghencea a lansat cateva sageti in directia omologului sau de la Rapid. Gigi Becali este la fel de acid ca intotdeauna. Are felul sau propriu de a-si mobiliza echipa si nu renunta la el sub nici o forma.

PRO: George Copos a declarat, dupa ce a vazut meciul Stelei cu Poli, ca Rapidul se va califica sigur in semifinale.
BECALI: Nu-i dau eu acum replica lui Copos, voi vorbi dupa cele doua partide. Cine e Copos? Daca nu era sustinut dupa Revolutie, ar fi prasit si acum porumb!

PRO: Un eventual esec in fata Rapidului ar fi si unul personal al lui Gigi Becali in fata lui Copos?
BECALI: Ce esec? Pai ce, se poate compara in vreun fel sau vreodata Copos cu mine? Iar daca am pierde, ar fi o infrangere nationala, nu una a Stelei. Pentru ca stadionul lui Rapid este construit cu bani publici. L-a facut cu bani de la stat si de la Loterie si i-au mai ramas si pentru el.

PRO: Duelul dintre Olaroiu si Hagi, cei doi tehnicieni pe care i-ati dorit in vara pe banca Stelei, a fost castigat de primul.
BECALI: Nu a fost un duel intre ei in adevaratul sens al cuvantului. Pai ce, Hagi are mitraliera lui Olaroiu? ii mai trebuie si lui doi-trei ani sa faca o echipa ca a Stelei. Oricum, locul trei pe care se afla acum e deja enorm de mult pentru Timisoara.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.