Autorul golului doi al Stelei in meciul de duminica seara, cu Poli Timisoara, si "vinovatul" pentru "dubla" magica de pe terenul lui Betis, Banel Nicolita, a acordat, luni, inaintea antrenamentului de dupa-amiaza, un interviu in exclusivitate pentru Total Sport FM.

Printre altele, Nicolita a spus ca i se potriveste porecla "Jardel" si a anuntat ca se gandeste la echipa "nationala". De asemenea, mijlocasul ros-albastrilor a tinut sa indemne la fair-play galeriile Stelei si Rapidului.

TotalSport: - Ce zici, Banel, ti se potriveste porecla "Jardel"?
Banel Nicolita: - Da, mi se potriveste si cred ca o merit. Nu vreau decat sa continuu pasa buna in care am intrat de cateva meciuri.

TotalSport: - Razvan Lucescu trebuie sa-si ia masuri speciale ca sa te opreasca?
Banel Nicolita:- Nu stiu. Vreau doar sa-mi indeplinesc la fiecare meci datoria de a inscrie. Bineinteles ca ar fi o bucurie foarte mare pentru mine daca as marca impotriva Rapidului, mai ales pentru ca ar fi al patrulea gol pe care l-as reusi anul acesta.

TotalSport: - Un sondaj de pe site-ul UEFA indica Steaua ca favorita in "dubla" cu Rapid. Voi va considerati favoriti?
Banel Nicolita: - Iti spun sincer ca nu. Rapidul este o echipa foarte buna si a demonstrat acest lucru atat in Cupa UEFA, cat si in campionat. Noi ii respectam pe cei din Giulesti, dar si ei trebuie sa ne respecte, pentru ca suntem o formatie redutabila.

TotalSport: - Cat crezi ca vor conta absentele lui Victoras Iacob si Gabi Bostina in meciul tur cu Rapidul?
Banel Nicolita: - Vom resimti foarte mult lipsa lor. Victoras si Gabi sunt jucatori de primul "11" si, de asemenea, fotbalisti valorosi. Totusi, speram din suflet sa rezolvam jocul de joi cu lotul pe care il avem la dispozitie.

TotalSport: - La meciul cu Timisoara a fost prezent si selectionerul Victor Piturca. Crezi ca "te paste" o convocare?
Banel Nicolita: - Important este sa joc pentru Steaua asa cum am facut-o in ultimele partide, iar atunci cred ca va veni si convocarea. Pentru a prinde prima reprezentativa nu trebuie sa evoluez un meci bine, unul prost. Am nevoie de constanta.

TotalSport: - Ai fost numit "cetatean de onoare" al localitatii tale de nastere, Faurei. Ce reprezinta acest lucru pentru tine?
Banel Nicolita: - Ca sa-ti spun drept, am primit vestea de la un prieten, care m-a sunat si mi-a spus ca domnul primar din Faurei m-a facut "cetatean de onoare". Nu pot sa zic decat ca cei de acasa mi-au facut o mare bucurie. Este o mare realizare pentru mine.

TotalSport: - Ti-e frica de eventualele manifestari rasiste ale suporterilor la "dubla" cu Rapid?
Banel Nicolita: - Da, si de aceea ii rog din suflet atat pe fanii Stelei, cat si pe cei ai Rapidului sa nu scandeze lucruri care sa-i supere pe oficialii UEFA, pentru ca modul lor de a se comporta ne afecteaza si pe noi, jucatorii. In special pe suporterii nostri ii rog sa se manifeste normal si sa ne incurajeze pe toata durata meciului.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.