Pentru prima data in istoria fotbalului romanesc[...]

"Cainii" nu vor avea spectatori contra lui Poli Iasi si a Stelei.

Pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, meciul Dinamo - Steaua se va disputa fara spectatori.
Comisia de Disciplina a FRF s-a intrunit ieri , pentru a analiza incidentele. Verdictul a fost dur: doua etape Dinamo va evolua cu portile inchise. Cele doua meciuri vor fi cu Poli Iasi, pe 2 aprilie, si cu Steaua, pe 9 aprilie. in plus, "cainii" vor plati si 2.000 de euro. Decizia a fost luata cu o majoritate de trei (Ursu, Dridea, Cicu) la doi (Boc, Nedescu). Farul a primit avertisment si 1.500 de euro amenda.

Gigi Netoiu, directorul general al lui Dinamo, a spus: "Este inadmisibil ca patronul constantenilor si liderul galeriei lor sa incite la violenta prin declaratiile despre un posibil blat! Noi am fost nevoiti sa stam o ora in tribuna oficiala din cauza fanilor locali si nu s-a aplicat nici o sanctiune. Am fost tratati inegal. Se vrea sa se loveasca in Dinamo pentru a suferi jucatorii". Hotararea poate fi atacata prin apel.

Recidivisti

14 august 2005 Dinamo vs Pandurii - Suporterii au invadat oficiala pentru a se razboi cu Ioan Becali
28 august 2005 Poli Iasi vs Dinamo - Mai multi suporteri s-au ales cu capetele sparte dupa ce s-au batut cu jandarmii .


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.