Arsenal i-a oferit internationalului Thierry Henry un nou contract ce include un salariu anual de noua milioane de euro, sustine cotidianul "AS". "Ultima si marea oferta facuta de Arsenal fotbalistului este cu adevarat spectaculoasa. Suma de noua milioane de euro pe an zguduie temelia de pe Camp Nou. Problema este ca nici Ronaldinho nu castiga atat", noteaza "AS". Henry, in varsta de 28 de ani, are contract cu Arsenal pana in 2007.

Steaua neaga venirea lui But

In urma zvonurilor lansate de o parte a mass-media, privind presupusa venire in Ghencea a fotbalistului Vladimir But, clubul Steaua a anuntat pe site-ul oficial al clubului www.steauafc.com ca in aceasta perioada echipa campioana nu va transfera nici un jucator.

Maine se pun in vanzare biletele la Rapid - Steaua

FC Rapid va pune maine in vanzare 15.000 de bilete, cu 4.000 mai putin decat capacitatea stadionului, pentru meciul de pe teren propriu cu Steaua, programat pe 30 martie, in prima mansa a sferturilor Cupei UEFA. Cel mai ieftin bilet va costa 15 lei noi (150.000 lei vechi, la peluza), celelalte tichete costand 150 de lei la tribuna 0, 40 de lei la tribuna I si 25 de lei la tribuna a II-a.

Cisse o ia spre Tottenham

Atacantul echipei Liverpool, Djibril Cisse, ar putea ajunge in aceasta vara la Tottenham, a declarat agentul jucatorului, Ranko Stojic. "Tottenham urmeaza sa ia din nou legatura cu el in aceasta vara, iar Djibril este foarte interesat", a declarat impresarul pentru cotidianul britanic "The Sun". Ciss?, in varsta de 24 de ani, nu este printre favoritii antrenorului echipei Liverpool, Rafael Benitez. Ciss? evolueaza la Liverpool din 2004, cand a fost transferat de la Auxerre, pentru 21 de milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.