Dupa ce a obtinut calificarea in turul secund al concursului de simplu din cadrul Australian Open, ieri dimineata, Andrei Pavel a trecut de runda inaugurala si in proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului. Facand cuplu cu Tomas Berdych (Cehia), Pavel si-a demonstrat valoarea si in disputa cu perechea croato-belgiana Ivo Karlovic/Tom Vanhoudt, contribuind decisiv la victoria obtinuta dupa numai 100 de minute de joc, cu scorul de 7-6 (2), 6-4.

Astfel, Pavel continua sa se lupte la Melbourne pe doua "fronturi", avand mari sanse sa acceada in fazele superioare atat la simplu, unde va intalni un adversar modest, cat si la dublu, unde va da ochi cu invingatorii intalnirii care i-a opus pe Tomas Cibulec (Cehia)/Dominik Hrbaty (Slovacia) si Wayne Arthurs/Paul Hanley (Australia/cap de serie nr. 8).

Singura reprezentanta a Romaniei prezenta pe tabloul principal al intrecerilor feminine de la Antipozi, Andeea Vanc, a urcat in turul al doilea la dublu, reusind in pereche cu Eva Birnerova (Cehia) sa dispuna de perechea ceha Iveta Benesova/Kveta Peschke, cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 6-2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.