Giulestenii lui Razvan Lucescu s-au dezlantuit abia in repriza secunda, cand echipa din Divizia B a cazut la toate capitolele. Fantomele trecutului au bantuit aseara Giulestiul. Petrolul, echipa care reusea surprinzator sa castige in urma cu 11 ani Cupa Romaniei, infrunta din nou pe Rapid, finalista si favorita de atunci a acestei competitii.

Amintirile au ramas in mintea spectatorilor, acestia fluierand copios momentul in care "gazarii" au iesit la incalzire. La zece minute de la inceperea partidei, oaspetii au beneficiat de o mare ocazie. Fostul rapidist uitat de giulesteni pe meleaguri basarabene, Cristian Ionescu, a avut golul la picioare, dar sutul sau din marginea careului mare a trecut peste poarta lasata goala de Coman.

Patru minute mai tarziu, Viorel Moldovan a fost blocat in ultima instanta de Costescu, chiar cand se pregatea sa suteze din opt metri. incet, dar sigur, Rapid a pus stapanire pe meci, iar in minutul 35, Badoi a centrat bine, pe jos, pentru Buga, acesta a luftat, mingea a ajuns la Moldovan, care printr-o executie acrobatica a tras peste poarta.

Avea sa fie un semnal de alarma, pentru ca, dupa numai un minut, giulestenii au deschis scorul. Stancu a centrat de pe stanga, iar Pancu a asezat mingea cu latul in plasa portii lui Multescu. Bucuria gazdelor a durat un minut. Hadnagy a prins un sut sanatos la coltul lung, din marginea careului de 16 metri, si l-a invins pe Coman. Maftei ar fi putut aduce din nou pe Rapid in avantaj, dar a tratat cu superficialitate o buna ocazie in minutul 40.

Petrolul a cazut dupa pauza. Daniel Niculae l-a invins cu un sut sub transversala pe Multescu, in minutul 66, iar apoi a fost randul lui Moldovan sa inscrie pentru 3-1. Recitalul a continuat apoi cu Burdujan, care a fructificat centrarea de pe dreapta a lui Badoi, din minutul 72.

Declaratii dupa meci

"Am intalnit astazi o echipa valoroasa, cu multi tineri ambitiosi, care mai au insa mult de munca. A doua repriza a fost la discretia noastra"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Dupa o prima repriza mai putin fericita, a urmat una in care forta grupului s-a impus. Cupa Romaniei este unul dintre trofeele care-mi lipseste"
Viorel Moldovan, atacant Rapid


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.