Adusa de la Buducnost Monet Podgorica, moldoveanca din Focsani a semnat un contract pe doi ani cu gruparea olteana

Campania de transferuri a celei mai galonate grupari feminine de handbal de la noi, Oltchim Ramnicu Valcea, a dat primele rezultate. Steluta Luca a revenit la Oltchim, de unde plecase acum patru ani, ei alaturandu-i-se pivotul Ionela Galca din Constanta, sosita via Franta, si Valentina Elisei-Ardean. Ultima dintre ele a fost declarata cea mai buna extrema stanga la Mondialele din iarna trecuta, unde nationala feminina a Romaniei a cucerit medaliile de argint. Ardean a inceput handbalul in Focsani, apoi a jucat la Deva, formatie cu care a cucerit Challenge Cup.

Daca n-a fost remarcata din timp, cand se afla in tara, Oltchim a platit acum pentru ea 35.000 euro, in incercarea de a face un Dream Team la Ramnicu Valcea. "Nu copiem modelul Real Madrid din fotbal, vrem doar sa facem o echipa competitiva pentru Liga Campionilor. Ne-am inteles cu clubul din Serbia-Muntenegru, unde juca Ardean, intrucat ea mai avea contract acolo. Nu conteaza ca am dat 35.000 euro pentru, ci sa avem rezultatele pe care le dorim", a declarat Ioan Gavrilescu, seful clubului oltean.

Salarii de 2.000-3.000 euro

"Daca anul trecut am avut buget de 50 de miliarde de lei vechi, acum avem 125 de miliarde. Jumatate dintre acesti bani constituie fondul de salarii. Nu vor fi salarii exorbitante, varfurile vor primi doua-trei mii de euro. Vrem sa avem handbaliste profesioniste, cu carte de munca si toate impozitele platite", a conchis Gavrilescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.