Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca succesele echipelor Steaua si Rapid din Cupa UEFA i-a distantat pe fanii "cainilor" de trupa lui Ion Marin.

Oficialul din "Groapa" crede ca diferenta in a doua competitie europeana dintre cele doua sfertfinaliste si Dinamo a facut-o lipsa sansei pentru echipa din Groapa. "Noi am avut ghinion mai ales in meciul de la Marsilia cand ne-a fost anulat un gol perfect valabil", a afirmat Borcea.

Conducatorul din Stefan cel Mare spune ca este un lucru normal ca rivalele din Ghencea si Giulesti sa fie foarte mediatizate in aceasta perioada, datorita performantelor din Cupa UEFA, insa pentru dinamovisti nu e tocmai placut: "Nu mi-e bine cand le vad numai pe Steaua si Rapid la televizor".

Cristi Borcea a mai declarat, intr-un interviu pentru postul OTV, ca regreta despartirea de antrenorul Ioan Andone: "Sincer, trebuia sa ramana Andone macar pana la finalul campionatului!"


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.