Marti s-au luat deciziile privitoare la arbitrajul prestat la partida FC National- Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A.

Centralul Alexandru Deaconu si tusierul Nicolae Marodin au fost opriti de la delegari pe timp nelimitat. Ei au drept de a arbitra in divizia C, daca va fi nevoie de ei. Tusierul Adrian Vidan a fost considerat nevinovat. Fazele importante care li s-au imputat au fost: neacordarea unui penalty Stelei in minutul 40, neacordarea unui penalty la contactul dintre Iacob si Ovidiu Burca, neeliminarea lui Sapunaru de la FC National si neacordarea cartonasului rosu lui Mirel Radoi de la Steaua.

Alexandru Deaconu a lipsit de la CCA, deoarece este plecat in Bulgaria. Constantin Gheorghe din Suceava a precizat ca meciul a fost usor, cu fost faze predate arbitrilor la cursurile de pregatiri. S-a ajuns la concluzia ca greselile nu au fost intentionate. La aceasta adunare s-a facut propunerea infiintarii unui Compartiment de Analiza si Evaluare a Arbitrajului. Constantin Gheorghe din Suceava, cel care ar urma sa conduca acest departament, a caracterizat arbitrajul de la partida FC National-Steaua ca fiind "jalnic".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.