Dupa infrangerea in fata Petrolului, proaspatul patron George Copos a vrut sa renunte la a mai sponsoriza clubul giulestean.

Fusese prima sansa a lui Copos de a castiga vreun trofeu important de la preluarea echipei, in 1993. l "Toti oficialii sustineau "ca e mai indicat ca Rapid sa mearga in Cupa UEFA, ca era ultima lor sansa ca sa prinda Europa". De parca eram inca in comunism" - spune Ion Marin. l La finalul meciului, mai multi jucatori rapidisti s-au luat la bataie in vestiar, acuzandu-se reciproc de blat. Vladoiu a sarit pe Lupu, principalul vizat de coechipieri, despre care s-a spus ca a fost contactat de regretatul general George Ioan Danescu, un apropiat al Petrolului. l La stadionul Giulesti, rapidistii adusesera zeci de butoaie cu bere si sute de mici. l "Nea George" pregatise deja prima de 15.000 $ de om, dar si petrecerea. l Florin Frunza, cel care a ratat la loviturile de departajare, a fost alergat de fanii "visiniilor" dupa meci. Frunza a mai rezistat putin in Giulesti, transferandu-se in Belgia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.