Minutul 62 al meciului National - Steaua i-a fost fatal lui Victoras Iacob

Dupa o intrare dura a lui Burca, varful Stelei a ramas inconstient si, din cauza cazaturii, si-a fracturat clavicula. "Agresorul" a declarat ca regreta enorm gestul facut, mai ales ca cei doi fotbalisti se stiau inca de pe vremea junioratului.

Ce s-a intamplat la acea faza?

Daca as fi stiut ca iese asa, n-as fi bagat piciorul niciodata. Dupa meci, cand am revazut faza la televizor mi s-a facut rau. N-am putut sa dorm toata noaptea.

Ai apucat sa vorbesti cu Victoras Iacob?

Am incercat, dar nu mi-a raspuns. I-am trimis un SMS ca sa-mi cer scuze. Imi pare cu atat mai rau pentru ca suntem prieteni de mult, inca de la juniori.

Ati scos pana la urma un egal. A meritat sacrificiul?

In niciun caz. Mai ales ca pentru noi Cupa Romaniei e mai importanta. Sper sa-mi revin pentru ca vine cel mai important meci al sezonului, semifinala de la Constanta, cu Farul.

Un punct in clasament, zero lei in cont

Jucatorii din Cotroceni au ratat o prima de trei mii de euro, pe care ar fi luat-o doar daca castigau toate cele trei puncte. Regulamentul de ordine interioara al clubului din Parcul cu platani prevede o prima de 1.000 de euro pentru o victorie, care se dubleaza in derby-uri. Pentru meciul cu Steaua, bonusul a fost suplimentat, nu se stie de unde!?, pana la trei mii de euro. Unul dintre jucatorii importanti ai lui FC National a dezvaluit insa ca egalul nu aduce nici un ban in conturile fotbalistilor.

"Nici varianta vehiculata, cum ca am fi primit 20.000 de euro de la Gigi Netoiu, nu este adevarata. Am luptat la sacrificiu pentru ca ne-am dorit sa batem si sa luam prima record", a declarat acelasi jucator. Victime ale determinarii bancarilor au cazut nu mai putin de sapte fotbalisti ai Stelei. Cel mai rau a patit-o Victoras Iacob, care si-a rupt clavicula si va rata tot restul sezonului. Ciudat este faptul ca, desi avea nevoie de victorie pentru a trece pe la casierie, echipa din Cotroceni s-a aparat in permanenta si, mai mult, nu si-a creat nicio ocazie ca lumea de gol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.