Rulmentul Brasov si Tomis Constanta au evitat o intilnire directa in semifinalele Cupei Challenge

De ce s-au temut au scapat: Rulmentul Brasov si Tomis Constanta nu se vor infrunta in semifinalele Cupei Challenge la handbal feminin. Suspiciunile create in jurul tragerii la sorti a Cupei UEFA la fotbal, in urma careia Rapid si Steaua au fost trimise sa se infrunte in ,,sferturi", cuprinsesera si lumea handbalului romanesc. Forul continental si sortii au pus insa capat acestor supozitii, evitind un duel romanesc in semifinale.

Astfel, Tomis va juca impotriva formatiei islandeze Valur Reykjavik, in timp ce Rulmentul - care in sferturi a trecut de echipa franceza Cercle Dijon - va infrunta o alta reprezentanta a handbalului din Hexagon, Merignac. Meciurile din tur se vor juca pe 15/16 aprilie, returul fiind programat pe 22/23 aprilie. ,,In subconstient doream sa picam cu Valur Reykjavik, dar nu a fost sa fie. Ma bucur totusi ca nu am intilnit Tomisul in aceasta faza si imi place sa cred ca vom juca impreuna finala. Sint constienta insa de ce ne asteapta in semifinale. Merignac este o echipa cel putin la fel de buna ca si Dijon. Vom incerca sa transam calificarea din primul meci", a declarat Mariana Tirca.

In vreme ce brasovencele isi doreau ca adversara echipa din Reykjavik, Tomis ar fi preferat o deplasare in Franta. "Din punct de vedere sportiv, intilnirea cu Reykjavik ne avantajeaza, dar financiar ne va crea unele probleme. Vrem sa le propunem adversarilor nostri sa jucam ambele meciuri la Constanta", a afirmat presedintele formatiei de pe litoral, Gheorghe Slabu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.