Tenismanii romani Andrei Pavel si Victor Hanescu participa incepand de astazi la turneul international masculin "Masters Series" de la Miami, circuit dotat cu premii in valoare de 3,45 milioane dolari. In runda inaugurala, Pavel il va avea ca adversar pe spaniolul Alberto Martin, urmand ca, in cazul unei posibile victorii, sa-l intalneasca in turul secund pe americanul Andy Roddick, numarul 4 pe lista capilor de serie si liderul echipei de Cupa Davis a SUA.

La randu-i, Hanescu va juca in primul tur cu spaniolul Carlos Moya, invingatorul avand apoi posibilitatea sa se confrunte cu un alt iberic, Rafael Nadal. Numarul 1 mondial si detinatorul titlului, elvetianul Roger Federer, a fost desemnat principalul favorit la castigarea intrecerii masculine, in aceiasi ipostaza aflandu-se si frantuzoiaca Amelie Mauresmo (devenita recent Nr. 1 mondial) in disputa fetelor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.