Realitatea TV va transmite dubla mansa Rapid - Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Televiziunea lui Sorin Ovidiu Vantu va specula la maximum acest mega-eveniment mediatic

Realitatea TV a castigat razboiul drepturilor de televizare al meciurilor Rapid - Steaua din Cupa UEFA. Initial, a fost o lupta in trei, TV Romania, Antena 1 si Realitatea TV. Prima s-a oprit Antena 1, care a oferit in jur de 100.000 de euro doar pentru meciul tur. Dupa inca o zi de negocieri, canalul se stiri a oferit celor doua cluburi cate 500.000 de euro, cu cate 200.000 mai mult decat televiziunea publica si a adjudecat pachetul complet. Tratativele s-au purtat cu Jean Valvis si cu Gigi Becali. Patronului Stelei i s-a propus si sprijin in viitoarea campanie electorala, dupa modelul brevetat de Pro TV.

Campanie fair-play

In acest moment, Realitatea e cunoscuta pe piata media ca avand cea mai spectaculoasa crestere in audienta si credibilitate. Realitatea TV nu este un post interesat de transmisii sportive, dar in cazul acestui subiect va dezvolta un mega-eveniment mediatic, care va include o campanie fara precedent pentru promovarea fair-play-ului pe stadioane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.