Marcatorul celor doua goluri de la Sevilla a fost extrem de emotionat dupa meci. El i-a dedicat victoria lui Oli. "Jardel" spune ca stelistii au intrat pe teren convinsi ca pot obtine un rezultat care sa le permita calificarea in faza urmatoare a competitiei.

PRO: Banel, ati sperat in acest rezultat?
BANEL: Sincer, nu credeam ca o sa batem cu 3-0 pentru ca Betis este o echipa buna. Ne-a demonstrat acest lucru la Bucuresti, dar pe teren trebuia sa intram increzatori. A fost cu noroc orasul, dar au contat foarte mult suporterii, care au strabatut sute de kilometri ca sa ne sustina.

PRO: Credeai ca vei reusi sa marchezi?
BANEL: Sincer sa fiu, nu, dar este foarte frumos si important pentru mine ca am dat doua goluri. Mult mai important este ca a castigat echipa si ne-am calificat, meritul fiind al tuturor.

PRO: Va pregatiti de finala?
BANEL: Mai avem meciuri de jucat, nu trebuie sa ne gandim inca la finala. Ne putem bate de la egal la egal cu oricine, am reusit sa dovedim asta pana acum, insa suntem constienti ca nu ne va fi usor.

PRO: A fost cea mai frumoasa seara din viata ta?
BANEL: Da, daca ma gandesc bine, pot spune ca a fost! Nu reusesc in fiecare zi sa marchez doua goluri intr-un meci de Cupa UEFA. Am reusit sa scot suporterii in strada si asta ma face foarte fericit.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.