Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a remarcat puterea de daruire a elevilor sai, apreciind ca acestia nu s-au temut nici de crampoanele sau coatele nemtilor. Razvan Lucescu a dezvaluit ieri ce le-a cerut jucatorilor inainte si in pauza partidei cu Hamburger SV.

"Meciul a fost pregatit normal, pentru a nu incarca si mai mult atmosfera. Rapid a eliminat echipe mari in acest sezon, formatii care au conditii incomparabile cu ale noastre. Iar conditiile, atmosfera de pe stadioane, banii multi si platiti la timp iti dau siguranta. De aceea ei nici nu concepeau sa nu se califice. Ce reprezenta Rapid pentru Hamburg? Nimic! Chiar ne gandeam unde am fi fost noi daca lucrurile ar fi mers de la inceput asa cum trebuia. Daca nu plecam singuri si nesprijiniti in aceasta aventura nebuna.

De aceea cred ca fotbalistii trebuie respectati si mai mult pentru aceasta performanta", a spus Lucescu. in opinia sa, cel mai mult a contat spiritul de sacrificiu al fotbalistilor. "Baietii s-au daruit. Nu stiu cate echipe valoroase ar fi fost capabile sa faca asta. Practic au bagat capul in toate contrele lor, aproape ca s-au umilit indurand tratamentul nemtilor. Au fost formidabili", a mai spus Luce jr.

"in plan tactic, nu cred ca ne-au dominat. Au fost peste noi din cauza presiunii create prin mingile aruncate in careu, unde orice invalmaseala putea aduce un hent, un gol, o deviere. Cautau orice. Daca nu ar fi intervenit doua greseli personale, nu ne-ar fi dat gol. Primele doua reusite ale lor au reprezentat doua cadouri ale noastre. La pauza le-am cerut jucatorilor sa uite tot, pentru ca scorul e 0-0. 'Dam gol si ne calificam>>, le-am zis. Asa a si fost. Repriza secunda s-a terminat 1-1. Am mai avut ocazii pe contraatac, dar greul l-au dus Coman si apararea. Daruirea noastra a invins forta lor", a incheiat Razvan.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.