Antrenorul Lorenzo Serra Ferrer a declarat ca nu se astepta ca Betis Sevilla sa piarda la o diferenta atat de mare meciul cu Steaua, disputat, joi, in mansa secunda a optimilor Cupei UEFA, precizand ca eliminarea lui Joaquin a fost determinanta pentru formatia sa.

"Am pierdut intr-o maniera neasteptata, in conditiile in care in prima repriza am avut cateva ocazii bune. Eliminarea lui Joaquin a fost determinanta, acum trebuie sa strangem randurile si sa ne concentram la campionat. Steaua este o echipa puternica, care ne-a depasit intr-un mod la care nu ne asteptam", a spus Ferrer.

Dupa terminarea meciului, cateva sute de suporteri spanioli au scandat in fata stadionului clubului Betis, cerand demisia antrenorului Lorenzo Serra Ferrer si apostrofandu-i pe jucatori.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formatia Betis Sevilla, in mansa secunda a optimilor competitiei. in tur, scorul a fost 0-0.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.