Judecand "la rece" in studioul TotalSport FM dupa ce a mai trecut nebunia calificarii Rapidului in sferturile Cupei UEFA, antrenorul Razvan Lucescu s-a aratat usor nemultumit de nivelul fotbalului din Romania.

"Tot ce am vazut la Hamburg m-a impresionat, toate conditiile, facilitatile, era ceva incredibil. Nu stiu daca noi, la ce avem acum in Romania, meritam sa fim acolo unde suntem", a afirmat oarecum surprinzator Lucescu Jr..

Continuand, tanarul tehnician s-a referit indirect si la relatia cu conducerea din Giulesti, spunand: "Poate ca nu e corect si nu e momentul acum, dar si eu mi-am pus intrebari cu privire la sprijinul pe care ni l-au acordat cei din conducere. Stateam in avion aseara si-mi aduceam aminte ca in avionul de intoarcere de la Rotterdam erau trei oameni langa noi. Acum erau asa de multi, si ma intrebam de ce nu au fost langa noi si cu Feyenoord".

Mai mult Lucescu Jr. a facut o referire mai mult decat evidenta la George Copos, reprosandu-i acestuia voalat ca cere performanta si nu investe pe masura exigentelor: "Un singur om a incercat sa creeze constant presiune asupra noastra, spunand ca se vrea performanta, performanta, dar oare suntem pregatiti sa obtinem aceste lucruri? Eu zic ca nu".

Cu privire la declaratia tatalui sau, facuta in direct azi-noapte tot la TotalSport FM, cum ca Rapidul nu are forta necesara de a castiga Cupa UEFA, fiul lui Mircea Lucescu a spus: "Sa visam nu este interzis, si face bine in general sa visezi. Noi ne dorim enorm sa mergem inainte, vom face tot ce tine de noi. Chiar daca ieri am fi pierdut, nimeni n-ar fi putut sa ne reproseze ceva. Vom juca la fel si in sferturi, dar ce va fi va fi", a incheiat Lucescu Jr..

In incheiere, Razvan a dovedit sportivitate si fair play, trimitand prin intermediul postului nostru de radio un mesaj de incurajare pentru rivalii de moarte din Ghencea: "Doresc mult succes Stelei astazi, am mai spus-o in trecut si o spun si astazi, in ziua returului cu Betis, am avut mult de invatat din experienta lor de anul trecut in UEFA, si ne dorim sa mearga si ei alaturi de noi mai departe in Europa", a incheiat Razvan Lucescu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.