Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, si cel al "tunarilor" de la Arsenal Londra, Arsene Wenger, sunt considerati principali favoriti pentru preluarea postul de antrenor al echipei spaniole Real Madrid din sezonul viitor, cei doi parand sa aiba mai multe sanse decat Fabio Capello (Juventus Torino). "Optiunea Ancelotti progreseaza, dar la fel de bine trebuie urmarita si pista Wenger", a subliniat ieri cotidianul spaniol "Marca", in vreme ce "AS" a pronosticat ca "Wenger este in prezent cel mai bine plasat".

Si asta in conditiile in care ambele publicatii au un punct de vedere comun referitor la "pretentiile salariale si sportive exagerate" ale lui Capello, "dispus sa ramana la Juventus, unde se simte fericit". Oricum, presedintele interimar al madrilenilor, Fernando Martin, a declarat in repetate randuri ca, pana la finele acestei luni, va alege un nou inlocuitor pentru Juan Ramon Lopez Caro, printre alti candidati la preluarea "galacticilor" figurand chiar si fostul antrenor, Vincente del Bosque.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.