Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, joi, ca imaginea fotbalului romanesc este extraordinara, dupa ce doua formatii, Steaua si Rapid, au reusit calificarea in sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Ma bucur pentru baieti, multumesc tuturor celor care ne-au jignit, fluierat si desfiintat. A fost o victorie fantastica, este un lucru extraordinar ca Bucurestiul are doua echipe in sferturi. Sunt mandru de toti jucatorii. Prin acest succes al echipelor romanesti, imaginea fotbalului romanesc este extraordinara", a spus Olaroiu, dupa meciul castigat de Steaua, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Betis Sevilla, victoria ce i-a adus calificarea in sferturile Cupei UEFA.

Referitor la criticile ce i s-au adus privind faptul ca este un antrenor defensiv, Olaroiu a spus: "Daca noi suntem o echipa defensiva si batem in deplasare cu 3-0, as vrea ca asa sa fie mereu de-acum incolo".

"Echipa a facut un joc bun si puteam face diferenta inca din prima repriza. Menirea noastra este sa luptam pentru a da o clipa de bucurie acestor oameni care ne sustin si ies in strada. Steaua a demonstrat ca este o echipa puternica, unita, cu fotbalisti de valoare, care nu trebuie judecati dupa anumite episoade. Au fost multe contestatii la adresa lui Nicolita si Iacob si iata ca a venit si randul lor. Antrenorul Olaroiu nu a demonstat nimic, este dureros ca Steaua se exprima mai bine in deplasare. De ce? mai bine nu spun. Totusi, primul lucru este stadionul Ghencea", a mai spus Olaroiu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.