TotalSportFM l-a contactat telefonic pe Mircea Lucescu, tatal lui Razvan, care a declarat ca Rapidul a reusit o calificare senzationala!

"Calificarea este senzationala", a declarat Lucescu. Antrenorul lui Sahtior, echipa invinsa de Rapid in faza grupelor, a mai spus ca nu crede ca Rapidul poate castiga aceasta competitie! "Rapid nu poate sa castige Cupa UEFA. Tot ce vine de acum este o performanta cu totul si cu totul exceptionala", spus Lucescu. Desi nu crede ca in competitie au ramas echipe mai puternice decat cele eliminate de Rapid pana acum, Hertha si Hamburg, Lucescu spune ca pentru a ajunge mai departe este nevoie de o sustinere financiara mult mai mare si ca este greu pentru o echipa din Est sa atinga o asemenea performanta. Dificultatile pe care le intampina aceste echipe nu se refera doar la aceasta lipsa a banilor, ci si arbitrajele de care beneficiaza.

Mircea Lucescu a adaugat ca nu se pune problema ca Sahtior sa achizitioneze vreun jucator de la Rapid, precizand ca isi doreste ca Razvan sa nu piarda nici un jucator. "Sper ca nimeni nu se va atinge de Rapid. Sper sa se faca eforturi sa se tina jucatorii", a spus Lucescu.

Prestatia lui Razvan a fost apreciata de tatal sau, acesta considerand ca echipa trimisa in teren de fiul sau a jucat perfect in prima repriza, exceptand cele doua faze in care Coman a primit gol. "Schimbarile au fost excelente. Daca aveau putin mai multa experienta, inscriau pe contraatac", a spus antrenorul de la Donetk.

Intrebat ce parere are despre posibilitatile de calificare ale Stelei, Lucescu a fost destul de rezervat, fiind de parere ca echipa din Ghencea va avea un meci foarte dificil la Sevilla. "Rezultaul Stelei din tur, de 0-0 este un rezultat bun. Insa fotbalistii spanioli nu-si pt permite sa piarda acasa. Steaua trebuie sa speculeze pe contraatac. Sper ca steaua sa se califice", a conchis Il "Luce".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.