Cluburile tot cer aminarea Diviziei A. Daca FRF ar vrea sa le impace, dar si sa tina seama de dorintele selectionerului, am avea doar o luna de campionat intern

Bacaul ar vrea aminarea returului Diviziei A cu "cel putin doua saptamini", jucatorii Jiului n-au nici ei prea multa tragere de inima sa intre pe teren, iar daca ar fi sa ne luam dupa vremea capricioasa, abia daca am apuca sa vedem citeva etape intre Paste si debutul Campionatului Mondial. Pe mai toate stadioanele mocirla a ingropat gazonul, dar cum campionatul nu poate fi anulat, conducatorii de la Petrosani au sperat la inca o saptamina de clementa, doar-doar s-o mai usca noroiul. Terenurile romanesti ramin proaste indiferent de starea vremii, astfel ca FRF a raspuns ca inca o aminare este imposibila.

Vasluiul sufera

Jiul va juca duminica impotriva lui CFR Cluj, meci in care oaspetii nu-l vor putea folosi pe portarul Martin Tudor, accidentat. "Va fi foarte greu la Petrosani, fiindca Jiul lupta pentru evitarea retrogradarii, dar mergem sa cistigam", le avertizeaza pe gazde antrenorul Dorinel Munteanu. Cu o zi mai devreme, Vasluiul joaca acasa impotriva Gloriei Bistrita si are mai multi jucatori indisponibili, din cauza accidentului de circulatie de luni dimineata.

Ilie Baicu, Dan Pisla, Petar Jovanavici si atacantul Bukvici nu s-au prezentat la primele antrenamente sustinute de Rednic in aceasta saptamina, iar tehnicianul a explicat: "Din cauza accidentului, avem probleme destul de mari in lot si asta pentru ca majoritatea jucatorilor dormeau in momentul in care autocarul s-a rasturnat, ceea ce a facut ca multi dintre ei sa se loveasca".

Antrenorul din masina

In ceea ce o priveste pe Dinamo, aceasta va juca la Tirgu-Jiu, iar administratorul delegat, Cornel Dinu, a luat act de recomandarea ce i-a fost facuta, de a se implica mai mult la echipa. El a asistat la antrenamentul de ieri condus de Ion Marin, insa de la distanta, din propria-i masina, evitind sa ia contact direct cu vremea urita. Dintre jucatori, Petre nu s-a antrenat, fiind racit, Danciulescu s-a antrenat separat, iar Daniel Florea a efectuat vizita medicala, insa toti trei vor evolua impotriva Pandurilor. La trei puncte de Dinamo, Poli Timisoara are un meci aparent usor, acasa, cu FCM Bacau, insa Gica Hagi este destul de tensionat: "E abia un inceput de retur. Vor fi multe surprize".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.