Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a aratat mai mult decat deranjat de declaratiile mijlocasului Florentin Dumitru, care a afirmat in presa ca nu a auzit de Steaua, echipa pentru care a evoluat timp de aproape sapte sezoane.

"Achizitionarea lui m-a costat 350.000 de dolari, iar in total aproape un milion de dolari: salarii, prime, taxe... A plecat gratis, n-am avut pretentii. Cica nu stie care este Steaua. Este aia care ti-a dat sute de mii, care ti-a dat drumul sa pleci gratis", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca nu are nimic impotriva ca Dumitru sa ajunga sa joace la Dinamo. "Poate sa ajunga la Dinamo daca vrea, m-a deranjat insa ce a zis. Cand a venit avea vreo 40.000 de dolari salariu anual si a ajuns la 100.000. Am ajuns sa ma cert cu Zenga pentru el dupa meciul cu Villarreal, pentru ca pentru mine era o emblema. Apoi, ai surprize, poate nu cunosc eu oamenii. Nu imi pare rau, asta este", a completat Becali.

Finantatorul stelist a declarat ca nu este frumos ceea ce a facut Florentin Dumitru. "Daca nu-si aminteste cate am facut pentru el, este problema lui. Nu stiu pe cine s-a suparat. Eu l-am intrebat, i-am zis sa se gandeasca bine, ca Olaroiu are nevoie de el, el nu, plec, nu am la ce sa ma gandesc. Ce sa-i fac mai mult?", a spus Becali.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.