Iata ca, dincolo de terenurile execrabile - specifice, de altfel, Romaniei in aceasta perioada - vremea mai mult decat urata din ultimele zile a fost cat pe ce sa provoace o tragedie in lumea fotbalului, victime in acest caz putand fi jucatorii echipei FC Vaslui. Concret, plecati spre casa dupa remiza pretioasa obtinuta in Giulesti, elevii lui Mircea Rednic au fost implicati ieri, in jurul orei trei dimineata, intr-un accident rutier, de vina fiind conditiile meteo nefavorabile (ninsoare abundenta) si carosabilul cu portiuni de gheata, care l-au facut pe soferul autocarului sa piarda controlul volanului si sa se rastoarne de la o inaltime de doi metri in camp.

Din fericire, cu exceptia unor contuzii usoare, toti componentii formatiei moldave au multumit Cerului ca au scapat doar cu o sperietura zdravana din acest accident, produs la 20 de kilometri de Vaslui, mai exact in apropierea localitatii Crasna. Locul unde, de altfel, au ramas impotmolite alte doua autocare cu suporteri ai "verzilor", patronul divizionarei A, Adrian Porumboiu, condamnand in acest sens lipsa de responsabilitate a autoritatilor locale, care actioneaza cu intarziere de fiecare data cand sunt caderi de zapada si, mai grav, nu folosesc materialele antiderapante.

Asta in vreme ce, la randul lor, suporterii vasluieni, socati de ce li s-a intamplat favoritilor, dau vina (mai in gluma, mai in serios) pe blestemele fanilor rapidisti, care nu au scapat nici de aceasta data ocazia de a-i lovi pe moldoveni si de a arunca cu pietre in vehiculele cu care acestia s-au deplasat la Bucuresti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.