Jucatorii echipei Dinamo nu vor fi sanctionati pentru infrangerea cu scorul de 3-0 suferita, sambata, pe teren propriu, in fata formatiei Otelul Galati, in etapa a XVI-a a Diviziei A, insa surse din cadrul clubului sustin ca acestia ar putea fi penalizati in cazul unui esec in partida cu Pandurii.

Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut, luni, o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat prin faptul ca echipa are nevoie de liniste decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament.

Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec in meciul cu Pandurii Targu Jiu, din etapa a XVII-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cate 5.000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului.

In cantonamentul echipei Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit, luni, si fundasul Daniel Florea, imprumutat pana in vara de la Sahtior Donetk.

La antrenamentul de luni dimineata al fotbalistilor dinamovisti nu a participat si Cornel Dinu, desi membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au discutat despre despre o mai mare implicare a administratorului delegat in pregatirea si alcaturirea echipei.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.