Mihai Stoica, managerul gruparii din Ghencea, a acuzat formatia oaspete de "antijoc" si a precizat ca prestatia pitestenilor nu face bine fotbalului romanesc.
"Argesul nu a bagat autocarul in poarta, ci toata autobaza. Cartu a venit sa se apere. In regula, a facut antijoc, insa cu aceste trageri de timp nu am mai vazut asa ceva. Cand Oprita a tras peste poarta, Guso s-a accidentat, Daouda a faultat, tot el s-a accidentat, la fel si Bilasco. Asa ceva nu se poate. Aceste lucruri dau fotbalul romanesc inapoi", a declarat Stoica.

Managerul stelist i-a atribuit lui Cartu meritele reinventarii fotbalului.

"Ce-a facut Cartu? A reiventat fotbalul. Nici daca puneam poarta la mijlocul terenului nu cred ca atacau. Sorin este diabolic, cred ca i-a zis lui Bilasco da-te mort. Bilasco era singurul varf, dar se plimba pe acolo. Este mai greu sa marchezi gol fara sa sutezi spre poarta", a adaugat oficialul stelist.
Mihai Stoica nu il considera pe Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, vinovat pentru semi-esecul de duminica. "Ce sa faca Oli? A facut doua schimbari foarte bune, plus ca m-am speriat cand l-a scos pe Baicu si l-a bagat pe Cristea, cand am vazut cat a riscat. Oli nu este antrenor defensiv. Steaua a bagat trei goluri la Heerenveen, iar Betis a fost un adversar foarte bun", a precizat Stoica.

Cosmin Olaroiu, antrenorul principal al Stelei, nu s-a declarat dezamagit de evolutia elevilor sai. "Juctorii au incercat totul in condiiile astea. S joci tot timpul cu 10 oameni in fa nu este uor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem ans. Nu avem ce scuze s gsim. Am avut coeren in joc, dar nu i finalizarea pe care ne-o doream", a sustinut Olaroiu.

La meci a fost prezent si fostul antrenor al gruparii din Ghencea, italianul Zenga, care a parasit stadionul inainte de fluierul final al partidei.