Soc in Giulesti! FC Vaslui, ultima clasata in Divizia A, a dat lovitura in fata celei mai bune echipe din Cupa UEFA, Rapid.

Repriza de cosmar sub Grant. Ce n-au reusit Van der Vaart, Barbarez, Marcelinho sau Kuyt a reusit Viorel Badea: gol in Giulesti. Era minutul 15 cand atacantul vasluian il invingea pe Dani Coman. Imediat, Burdujan a reactionat, sutand de la 18 metri, insa in poarta Vasluiului nu se mai afla gafeurii Pesic sau Kajsca, ci Hutan, portarul nationalei de tineret. A fost singura zvacnire a gazdelor. Pana la pauza, elevii lui Mircea Rednic au facut legea: trei ocazii imense (22, 30, 40), insa Coman a scapat cu fata curata.

Imbarbatati de urletele lui Lucescu de la vestiare, rapidistii s-au napustit spre poarta lui Hutan. A ratat Pancu (46), apoi a marcat Buga, insa asistentul Nica a anulat eronat golul (60). A urmat o sarabanda de ocazii ale visiniilor, pentru ca Badoi sa reuseasca sa perforeze poarta oaspetilor, cu o executie ciudata, din lovitura libera (70).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.