Tehnicianul italian Fabio Capello este principalul favorit la preluarea formatiei Real Madrid, informeaza cotidianul AS, care precizeaza ca negocierile se afla intr-un stadiu avansat.

Publicatia spaniola a precizat ca managerul lui Juventus ar putea parasi gruparea din Torino odata cu prietenul sau, administratorul delegat Antonio Giraudo, care are unele divergente cu directorul general Luciano Moggi.

Fabio Capello a impus unele conditii pentru a veni sa antreneze in capitala Spaniei. In primul rand, a cerut plecarea de la echipa a lui Ronaldo, Roberto Carlos, Ivan Helguera si Salgado. In privinta onorariului, italianul a precizat ca salariul sau va fi mai mare cu cel putin un euro decat al celui mai bine fotbalist madrilen, pentru a-si asigura respectul jucatorilor.
Capello, intentioneaza sa produca unele schimbari si in lotul echipei. Zidane va fi inlocuit cu Ibrahimovici, Ronaldo cu Adriano si vor fi mai fi adusi in Madrid si Vieria si Gerrard. Oficialii Realului intentioneaza sa-i propuna ca alternativa pe Xabi Alonso, Cesc Fabregas si Raul Garcia.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.