Mircea Sandu a fost prezent la evenimentul organizat cu ocazii implinirii a 75 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de Lupte (FRL).

Presedintele FRF este de parere ca nu conteaza stadionul pe care Steaua isi disputa partidele.
"Au jucat la Berlin, Heerenveen si in alte parti. Nu conteaza stadionul pe care au jucat. Au avut 100.000 de oameni in tribune la 2 meciuri si jucatorii Stelei sunt datori publicului", a spus "Nasul".

Sandu a fost placut surprins de rezultatul "alb-visiniilor", dar considera ca 2-0 este un scor periculos.
"Am fost surprins, ma asteptam la un 0-0. 2-0 este un scor la fel de periculos ca si 0-0, dar Rapidul a luat o optiune serioasa de calificare. Bravo lor!".

"Nasul" spera sa se joace si in campionatul intern la fel ca in campionatele europene. "Sper ca echipele romanesti sa joace si in campionatul intern la fel ca in cupele europene. Jucatorii trebuie sa se obisnuiasca sa joace in ritmul sambata-miercuri-sambata", a incheiat el.

Printre cei invitati s-au aflat primarul Capitalei, Adriean Videanu si primarul Sectorului 6 si totodata presedintele FRL, Cristian Poteras.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.