Pentru a doua oara consecutiv, stelistii nu au reusit sa inscrie pe teren propriu. Calificarea in sferturile de finala se va decide la Sevilla. Oli a avut de ales intre a pastra prudenta conservatoare din partida cu Heerenveen sau a ceda insistentelor fanilor doritori de spectacol.

A ales pana la urma calea de mijloc. Steaua lui Oli nu intinde pasele ca pe vremea lui Protasov. Ea impinge metru cu metru, cu toate liniile, ca o masina de presat, pana cand adversarul intra in criza de spatiu si de aer. Asa a inceput si aseara, ambitionata de rezultatul Rapidului.
Banel zvacneste de cateva ori pe dreapta, dar entuziasmul sau brut este inofensiv pentru poarta lui Betis. Olaroiu e din ce in ce mai agitat, Steaua inainteaza greoi. Paraschiv e ca un caine. isi infige crud dintii crampoanelor in aparatorile spaniolilor. in spate, Ghionea si Goian rad tot. Nici o minge n-are voie sa cada in careul lui Carlos. Ocaziile intarzie sa apara insa, Dica si Iacob sunt mereu prinsi intre trei sau patru adversari. Radoi joaca tot timpul cu pieptul impins inainte. Cu zece minute inainte de finalul primei reprize, Dica, gasit liber in careul lui Betis de centrarea lui Nesu, trimite putin peste poarta.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.