Rezultatele slabe ale ucrainenilor de la Sahtior Donetk din ultima vreme au tulburat apele la echipa lui Mircea Lucescu. Din pacate, tehnicianul i-a gasit vinovati de esecuri pe doi fotbalisti romani: Razvan Rat si Flavius Stoican.

Dupa eliminarea prematura din Cupa UEFA, in fata celor de la Lille, Mircea Lucescu l-a infierat pe fundasul stanga al nationalei: "Munca mea a fost stricata de Rat. A gresit la toate cele trei goluri primite in Franta".

Episodul "Rat" a trecut fara urmari. Nu la fel s-a intamplat in cazul lui Stoican. Sahtior a incheiat 1-1 partida cu Tavria si a ramas mult in urma rivalilor de la Dinamo Kiev. "Il Luce" a luat foc! Eliminat in minutul 90, Stoican a fost tinta antrenorului. Cei doi s-au certat violent, si-au aruncat cuvinte grele si au fost la un pas de a-si pune mainile in gat. Flavius a parasit cantonamentul lui Sahtior.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.