Seicii l-au amenintat pe fostul selectioner cu mazilirea daca mai pierde in campionat, presa araba scriind despre posibilii inlocuitori ai Generalului

Fostul selectioner al Romaniei Anghel Iordanescu este pe punctul de a se desparti de echipa de fotbal Al Ittihad Jeddah din Arabia Saudita, informeaza presa asiatica. Antrenorul roman, in virsta de 55 de ani, se afla la Al Ittihad de la inceputul lui 2005, reusind sa cucereasca cu aceasta formatie Liga Campionilor Asiei, dupa care a participat la Campionatul Mondial al cluburilor, gazduit de Japonia in luna decembrie, unde sauditii s-au clasat doar pe locul patru.

Gruparea din Jeddah traverseaza insa o perioada mai putin fasta in prezent, aflindu-se doar pe locul trei in campionatul Arabiei Saudite, la 14 puncte in urma liderei Al Shabab, dar cu trei meciuri mai putin disputate.

Potrivit ziarelor saudite, demiterea sa era asteptata aseara, dupa partida de campionat dintre Al Ittihad si El Ettifaq. "Imediat dupa ce imi termin mandatul la Al Ittihad vreau sa ma intorc acasa. Deocamdata, doar in concediu. Apar tot felul de zvonuri, cind eu sint bine mersi la Al Ittihad. Discutiile cu cei din Emirate au existat, insa, anul trecut, in nici un caz acum. De asemenea, citisem prin ziarele de aici ca voi fi dat afara, cind eu sint ca si calificat cu echipa pentru play-off", a declarat Anghel Iordanescu.

Presa a scris insa si despre posibilii sai succesori: croatul Dragan Talajic (antrenorul cu care Al Ittihad a cucerit pentru prima oara Liga Campionilor Asiei, in 2004), brazilianul Jose Oscar si belgianul Dmitry David.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.