Mijlocasul giulestean s-a operat in Belgia la ligamentele incrucisate si nu va mai putea aparea pe gazon pana la mijlocul lunii septembrie.

Rapid a primit ieri o lovitura grea. Marius Maldarasanu, cel mai in forma jucator al echipei in acest sezon, nu va mai putea evolua pana la toamna.

Accidentat in partida cu Hertha Berlin de la Bucuresti, rapidistul a facut cateva controale in tara pentru a i se pune un diagnostic exact si pentru a i se administra tratamentul care trebuie urmat. Daca la Bucuresti varianta operatiei nu era tocmai sigura, in Belgia, acolo unde fotbalistul a fost trimis, ea a devenit certa.

Mai mult decat atat, jucatorul a intrat direct pe lista profesorului Martens si a suferit o interventie chirurgicala la ligamentele incrucisate ale piciorului drept. in aceste conditii, revenirea lui Maldarasanu nu se poate produce, in nici un caz, mai devreme de luna septembrie a acestui an. Recuperarea dureaza in mod normal sase luni daca nu intervin complicatii, astfel ca Maldarasanu va rata sezonul de primavara, pregatirea de vara si inceputul campionatului viitor.

Accidentarea lui Maldarasanu cade cum nu se poate mai prost atat pentru Rapid, cat si pentru jucator. Echipa ar fi avut nevoie de liderul ei de pe teren in dificila confruntare cu Hamburg, plus meciurile din returul campionatului si semifinalele Cupei Romaniei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.