Presedintele celor de la Astra va fi numit maine, intr-o sedinta a Consiliului de Administratie in functia de director executiv, in timp ce Cristi Borcea va deveni director general cu atributii limitate

Apele continua sa ramana tulburi la Dinamo. Giovani a plecat, Turcu a spus ca il va urma, insa problemele au aparut acum in privinta celor care ii vor inlocui pe cei doi.

In carti sunt Ion tiriac si Petre Buduru. Desi cooptarea celui din urma in staff-ul alb-rosiilor este agreata de Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Vladimir Cohn si Bagher Karimzade, alti doi actionari, Dragos Savulescu si Florin Busca, au puncte de vedere diferite fata de colegii lor. "Eu nu stiu nimic despre venirea domnului Buduru la Dinamo. Nu am fost instiintat despre acest lucru si nici nu stiu de sedinta in care va fi numit oficial in vreo functie. Deocamdata sunt plecat din tara si nu mai vreau sa aud de Dinamo", ne-a declarat ieri Savulescu.

O pozitie interesanta a adoptat Florin Busca: "As accepta venirea lui Buduru, insa daca e vorba de ceva temporar, pana la vara. Dupa aceea trebuie sa mai discutam despre functia lui".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.