Giulestenii continua cea mai frumoasa campanie europeana din istoria de 83 de ani a clubului

Inceputa in Andorra, povestea Rapidului in Cupa UEFA a ajuns mai departe decat au sperat unii si a planuit conducerea. Totusi, Dinu Gheorghe a anuntat victorios ca suma de 250.000 de euro, promisa dupa eliminarea Herthei a intrat in conturile fotbalistilor. Razvan Lucescu s-a ferit sa vorbeasca despre provenienta banilor. S-a bucurat insa cand a vazut ce poate viitorul adversar. "Hamburg este o echipa de Liga Campionilor, ca si Bayern sau Werder Bremen. M-am bucurat pentru victoria lor de la Muenchen pentru ca avem ocazia sa intalnim un adversar de clasa. Va fi unul dintre meciurile la care sunt convins ca jucatorii mei au visat de cand s-au apucat de fotbal", a declarat Lucescu Jr.

Hamburg are prima sansa

Statutul de echipa care se lupta pentru un loc in Champions League, din Bundesliga, este suficient pentru ca Daniel Niculae sa considere ca Hamburg este favorita in fata Rapidului. "Asta nu inseamna ca ne temem, chiar daca i-am vazut ce pot in fata unei super-echipe, cum este Bayern", a adaugat atacantul visiniilor. Razvan Lucescu a deplans accidentarea lui Maldarasanu, dar antrenorul este multumit de randamentul celuilalt mijlocas titular, Emil Dica. "Chiar daca in tur nu l-am prea folosit, Dica a jucat cu Hertha de parca ar fi fost de zece ani la Rapid".

Meciul cu Hamburg ar putea insemna si debutul lui Viorel Modovan in tricoul visiniu, dar antrenorul a specificat ca, desi atacantul venit de la Timisoara este refacut, nu va fi decat rezerva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.