"Vreau sa ma intilnesc cu Del Bosque cit mai repede", a declarat noul presedinte al lui Real, Fernando Martin. Astfel, la citeva zile de la instalarea sa in functie, Martin, cunoscut drept unul dintre apropiatii celui care a condus pina de curind gruparea din Madrid, l-a readus in discutie tocmai pe cel din cauza caruia Florentino Perez a primit cele mai multe reprosuri, pe marginea inlaturarii lui. "Este fundamental sa transam problema conducerii tehnice cit mai repede posibil, pentru a putea sa ne concentram asupra politicii de recrutare. Oameni ca Del Bosque sint necesari", a precizat Martin, care si-a luat insa masuri de precautie: "Sa vorbesc despre prieteni este dificil, iar el este unul dintre ei. Nu este momentul sa evocam transferuri de jucatori sau antrenori".

In alta ordine de idei, 96.000 de suporteri ai Realului au votat intr-un sondaj privind jucatorii, rezultatul fiind negativ pentru Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado, Diogo, Minambres, Raul Bravo, Pablo Garcia, Helguera si Gravesen, care nu mai sint doriti. Idolii sint in Casillas, Sergio Ramos si Cicinho, iar numele dorite - Fabregas, Cole, Xabi Alonso, Ibrahimovici, Podolski si Raul Garcia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.