Asa cum anuntase inca dinaintea inaintea "dublei" cu Heerenveen, o data cu achizitionarea portarului portughez Carlos, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, este pe punctul de a-si intari lotul cu alti doi straini. Asa se face ca, pe fondul discutiilor cu australianul David Carney, gruparea din Ghencea il testeaza deja pe peruanul de 23 de ani Gianmarco Loncharich, sosit (la recomandarea impresarului Dumitru Tudor) de la Atletico Universidad.

"Prea multe despre el nu pot sa spun acum, deoarece nu l-am vazut decat pe cateva casete video. Ramane ca in zilele urmatoare, dupa ce-l voi testa la antrenamente, sa iau o decizie in privinta lui", s-a limitat sa declare Olaroiu despre fotbalistul sud-american, care poate evolua atat ca fundas central cat si ca mijlocas la inchidere.

"Loncharich este un jucator bine cladit fizic, loveste mingea cu ambele picioare si este un component de baza al echipei sale de club, pentru care a evoluat ca titular in aproape toate meciurile. In plus, dincolo de faptul ca s-a remarcat la nationala de juniori si tineret, avand chiar trei selectii in prima reprezentativa a statului Peru, baiatul e puternic, foarte ambitios si dornic de performanta. Mai mult, este liber de contract, asa ca, daca va decide sa-l transfere, Steaua ii va plati fotbalistului doar salariul anual", l-a caracterizat procuratorul Tudor pe Gianmarco Loncharich.

Spaniolii sunt siguri de calificare

In ciuda faptului ca se afla la limita retrogradarii in Secunda Division, adversara campioanei Romaniei din "optimile" Cupei UEFA, Betis Sevilla, crede ca se va califica fara probleme in faza urmatoare a competitiei europene. "Sunt ferm convins ca Betis va elimina pe Steaua. Desi inca nu sunt apt medical, sper sa revin cat mai curand pe teren si sa-mi ajut echipa", a spus mijlocasul Miguel Angel, indisponibil dupa accidentarea suferita in meciul cu Chelsea (octombrie 2005), din grupele Ligii Campionilor.

"Mi-ar placea sa debutez in UEFA, pentru ca inca nu am apucat sa joc in aceasta competitie. Placerea va fi si mai mare dupa ce, nu ne indoim, vom elimina Steaua in optimi", a precizat, de asemenea, portarul Toni Doblas (licentiat in jurnalism), pe care antrenorul lui Betis, Lorenzo Serra Ferer, l-a tinut mai mult pe banca de rezerve, preferandu-l in ultima vreme pe Contrerras. Toate acestea in conditiile in care, la randul sau, patronul Stelei, Gigi Becali (bazat indeosebi pe "semnul" primit de la Divinitate, dupa sfintirea stadionului National), este sigur ca-i va "spulbera" pe spanioli.

Bilete mai scumpe cu Betis Sevilla

Conducerea Stelei anunta ca, incepand de maine, se pun in vanzare biletele pentru meciul-tur cu Betis Sevilla, programat joia viitoare (ora 19.00), pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Mult mai scumpe fata de cele din jocul cu batavii, tichetele de intrare la confruntarea din "optimile" Cupei UEFA au urmatoarele preturi: 100.000 de lei la Peluze, 200.000 de lei la Tribuna a II-a, 300.000 de lei la Tribuna I si 2.000.000 de lei la Tribuna 0.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.