Mijlocasul Miguel Angel, de la Real Betis, este convins ca echipa sa nu va avea probleme pentru a se califica in sferturile de finala ale Cupei UEFA

Pentru aceasta, insa, Betis trebuie sa elimine campioana Romaniei, Steaua, prima mansa a optimilor fiind programata pe 9 martie, in Ghencea, iar returul, o saptamana mai tarziu, in Andaluzia. Miguel Angel nu a mai jucat fotbal din octombrie 2005, el accidentandu-se grav in partida cu Chelsea, din Liga Campionilor. "Sper sa revin cat mai curand. Dar suntem in martie, UEFA se incheie la 10 mai, avem o dubla mansa cu Steaua, de care nu am nici o indoiala ca o vom trece, dar si duminica avem un meci foarte dificil cu Getafe, iar acesta conteaza", a spus Miguel Angel.

Portar de rezerva

Portarul Toni Doblas spera sa apere in meciul cu Steaua, dupa ce, in ultima vreme, antrenorul Lorenzo Serra Ferer l-a preferat in locul sau pe Pedro Contrerras. "Mi-ar placea sa debutez in UEFA, pentru ca inca nu am jucat deloc in aceasta competitie", a spus Doblas.

Biletele se vand si la Unirea

Steaua a stabilit ieri si preturile biletelor la meci, care vor fi puse in vanzare incepand de maine. Astfel, un bilet la peluza va costa 10 lei (100.000 lei vechi), unul la tribuna a doua 20 lei, iar un loc la tribuna I va costa 30 lei. Cele mai scumpe bilete sunt cele de la tribuna 0, care se vand cu 200 lei (2 milioane de lei vechi).

Tichetele vor putea fi cumparate de la casele de bilete ale stadioanelor "Steaua" si "Lia Manoliu", iar de luni ele vor fi puse in vanzare si la magazinul Unirea.

Peruan in Ghencea

Antrenorul stelist Cosmin Olaroiu testeaza in aceste zile un jucator peruan de 23 de ani, Gianmarco Loncharich, care a efectuat miercuri primul antrenament la Steaua. Locharich este "de meserie" fundas central, dar poate evolua si pe postul de inchizator. Daca il va convinge pe Olaroiu, fostul international de tineret peruan ar putea fi legitimat dupa meciul cu Betis, urmand sa aiba drept de joc doar in campionat.

Loncharich a jucat in sezonul trecut 31 de partide ca titular pentru echipa sa de club, Atletico Universidad, si ar veni in Ghencea liber de contract.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.