Fotbalistul este constient ca luna martie va fi una decisiva pentru Rapid, giulestenii avand de disputat in acest rastimp sapte meciuri oficiale pe toate fronturile. Desi inceputul acestui campionat l-a prins in postura de rezerva, rapidistul Ionut Rada este acum unul dintre cei mai constanti jucatori din echipa lui Razvan Lucescu

Giulesteanul considera ca amanarea returului cu o saptamana este benefica pentru majoritatea echipelor din Divizia A. "Este o hotarare care avantajeaza majoritatea echipelor din Divizia A. Pe Giulesti meciul de duminica s-ar fi putut disputa fara probleme, dar nu se poate ca noi sa jucam si altii sa stea, pentru ca nu au conditii. Pe de o parte este bine ca ne vom concentra doar asupra meciului cu germanii, dar pe de alta ar fi fost mai bine daca am fi disputat inca un meci oficial inainte de a ne confrunta cu trupa lui Thomas Doll", a declarat Rada, care considera ca Hamburg este un adversar superior celor de la Stuttgart si Hertha.

"Nu ocupa degeaba locul al treilea in campionat. Dar daca vom juca la fel cum am facut-o joia trecuta, avem sanse mari de calificare. Nu este primul adversar puternic pe care-l intalnim si deja a inceput sa ne placa sa disputam meciuri tari. Suntem in vana, cum se spune", a explicat fundasul. Rada este ingrijorat de faptul ca giulestenii vor avea parte de un program infernal in luna martie: "Avem de jucat foarte multe meciuri oficiale in aceasta perioada. Cupa UEFA a inceput deja, iar in curand debutam si in competitiile interne. Este un program infernal, dar sunt sigur ca vom face fata. Ma intreb, acum ca s-a amanat si meciul cu Vasluiul, cand se vor mai gasi ferestre libere si pentru noi?".

"Sunt convins ca pe 9 martie suporterii vor crea o atmosfera asemanatoare cu cea de la meciul cu Hertha. Alaturi de ei putem invinge orice echipa din Europa."
Ionut Rada, fundas Rapid


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.