Vasile Blaga, Ministrul Administratiei si Internelor a solicitat aseara actionarilor de la FC Dinamo, sa faca demersurile necesare pentru realizarea unui audit al clubului. Ministrul considera ca acest audit trebuie sa clarifice problemele datoriilor FC Dinamo si cele ale patrimoniului clubului de fotbal. Domnia sa precizeaza ca in lipsa acestui audit nu poate fi luata nici o decizie manageriala in privinta viitorului clubului de fotbal.

Blaga a spus ca nimeni nu are dreptul sa faca ce vrea la Dinamo. "Banii nu iti dau dreptul de a-ti bate joc de marca acestui club", a declarat el.

Un alt punct al discutiilor purtate ieri intre conducerea MAI si conducerea FC Dinamo a avut ca obiect achitarea datoriilor catre stat, ministrul Administratiei si Internelor apreciind ca acest element este indispensabil si reprezinta un punct esential in reforma viitoare a clubului de fotbal. O noua intalnire intre actionari si conducerea MAI va avea loc dupa realizarea auditului.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.