Tensiunile de la nivelul conducerii gruparii giulestene par a fi disparut pentru moment. Cel putin asa asigura Razvan Lucescu si George Copos. Jucatorii sunt si ei fericiti pentru ca isi vor primi restantele.

Relatiile reci din ultimul timp dintre patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe l-au determinat pe Razvan Lucescu sa faca apel la unitatea grupului.

"Am vorbit cu Dinu Gheorghe si sper sa lasam toate problemele in spate si strig cat pot de tare: 'Trebuie sa fim uniti!>> Sper ca vin si banii. Chiar daca au mai fost intarzieri, pana la urma s-au achitat. Am discutat si cu jucatorii, care au inteles foarte bine situatia pana acum. Au traversat perioade grele, dar in final au fost recompensati. Pana la urma, am fi chiar prosti daca am rata acest moment favorabil", a declarat Lucescu.

Tehnicianul a adaugat ca nu este sigur daca va apela la serviciile lui Viorel Moldovan chiar de la meciul cu FC Vaslui. "El este 100% apt din punct de vedere fizic, dar e greu pentru un jucator care a lipsit atat timp sa reintre in echipa fara sa aiba o perioada de readaptare", a explicat Lucescu.

Nici patronul George Copos nu s-a mai aratat la fel de critic ca altadata. "Dinu Gheorghe este prietenul meu si presedintele clubului. Nici nu ma gandesc sa-l dau afara! N-am crezut niciodata ca Rapid ar putea realiza o asemenea performanta. De aceea sunt mandru de absolut toti angajatii clubului, pana si de femeia de serviciu sau de bucatareasa de la Pro Rapid", a spus George Copos intr-o interventie telefonica din timpul emisiunii "Om la Om" de luni seara.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.