Desi finantatorul Gigi Becali s-a inteles cu cei de la Jiul, jucatorul nu vrea sa semneze cu “minerii”, acuzand probleme medicale la ambii genunchi, si este foarte posibil ca trecerea sa la Petrosani sa nu se mai realizeze.

"Piticul" ar fi trebuit sa vina ieri la Petrosani sa-si negocieze noul contract de munca, dar acest fapt nu s-a mai intamplat.

"Florentin este putin nehotarat si nu este convins ca va veni in Vale. Atat pot sa va spun acum", ne-a declarat ieri impresarul jucatorului, Marin Mitran. Conform declaratiei facute de impresarul sau, se pare ca fotbalistul nu a avut pretentii financiare exagerate de la petrosaneni, data fiind si starea lui de sanatate precara. "Am vorbit cu Florentin Dumitru si mi-a spus ca va mai ramane in Bucuresti pentru a se trata cum trebuie la piciorul la care s-a accidentat, dar acum are probleme la ambele picioare. Cert este insa faptul ca avem nevoie de un raspuns concret de la el", ni s-a confesat antrenorul Aurel sunda.

Pe de alta parte, finantatorul "minerilor" nu este deloc incantat de ideea de a achizitiona un jucator care are probleme medicale destul de serioase. "Avem nevoie de el complet refacut", a spus patronul din Vale, care asteapta un raspuns cat mai repede din partea jucatorului. "Nu-l putem astepta la nesfarsit, saptamana aceasta incepe returul. Daca astazi nu va semna cu noi, nu mai avem cand sa negociem, pentru ca maine contractul lui ar trebui sa fie deja inregistrat la FRF", a declarat directorul sportiv George Boboc.

"Noi am primit acceptul celor de la Steaua si asteptam ca jucatorul sa ne dea un raspuns pana marti seara."
Alin Simota, patron Jiul


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.