Ilie Dumitrescu a debutat cu o infrangere la conducerea tehnica a formatiei PAOK Salonic, duminica, in meciul de acasa cu Olympiakos Pireu, scor 1-2, din etapa a 21-a a campionatului Greciei. Partida a fost marcata insa de violentele din tribune.

In minutul 81, la scurt timp dupa golul de 2-1 marcat de Konstantinou, cateva zeci de suporteri ai echipei pregatite de Ilie Dumitrescu, nemultumiti de rezultat, au incendiat scaunele de plastic din sectorul de tribuna in care se aflau si au incercat sa arunce pe teren cu diverse obiecte, punand in pericol integritatea corporala a fotbalistilor. Timp de 10 minute, Zagorakis, capitanul lui PAOK, oamenii de ordine si un echipaj de pompieri au incercat sa restabileasca ordinea, insa fara rezultat. Arbitrul Briakos i-a chemat pe componentii celor doua formatii la centrul terenului si a asteptat calmarea spiritelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.