Pe site-ul suporterilor, www.fcsteaua.ro, fanii au desfiintat tactica antrenorului din meciul cu olandezii. Fanii celor din Ghencea care au intrat ieri pe site-ul suporterilor au protestat la ceea ce a aratat Steaua in meciul cu Heerenveen.

Ei erau foarte deranjati de faptul ca echipa nu a facut spectacol, dar nu erau de acord cu fluieraturile de la finalul partidei. Alta problema a fanilor era ca, desi Steaua a jucat cu peste 50.000 de spectatori, atmosfera nu a fost asa cum ar trebui din cauza ca incurajarile au venit doar din partea galeriei. Majoritatea suporterilor au sustinut ca Olaroiu a jucat mult prea defensiv si ca ros-albastrii au "aruncat" prea multe mingi spre Iacob, care era izolat intre fundasii olandezi.

De subliniat este faptul ca antrenorul stelist nu a fost chemat la salut de catre galerie dupa infrangerea cu Heerenveen. "Olaroiu trebuie sa demonstreze ca merita sa fie aici (in familia Stelei), si apoi sa fie chemat la salut", au spus suporterii stelisti pe site.

"Am inghetat 4 ore pe stadion ca sa vad tenis intre Carlos si Iacob. Daca Olaroiu era antrenor (si nu este!) se ducea la pauza la Carlos si ii zicea: 'Bai Carlos, baga-ti mintile in cap, aici e Steaua, echipa cu pretentii, noi jucam cu mingea la picior, nu caterinca>>"


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.